Klasskampen är vunnen

Weey, vi vann!

På Folkungaskolan har man på luciadagen varje år en tävling vid namn Klasskampen. Detta påhittiga namn kommer från idén att alla klasser på gymnasiedelen av skolan ska ställa upp med ett bidrag.

Min klass hade gjort en sjukt välgjord film med tema Harry Potter. Problemen började hopa sig när det nalkades inlämningsdag av bidrag. Det var nämligen så att vi inte hade den rätta utrustningen för att lägga över filmklippen från videokameran till datorn. Alltså, inget bidrag för oss!

Då kom Lovisa och Äma på den briljanta idén med skumtomtar. De stod en dag och delade ut skumtomtar till folk i korridoren, och samtidigt filmade dem när de åt. Senare under dagen (eller om det var en annan dag), begav sig Lovisa, Äma, Hanna och jag oss ut på stan och gjorde en del upptåg med dessa skumtomtar. Exempel på det är att stoppa ner dem i Lovisas sko, doppa dem i toalettstolen m.m..

Sedan idag när det var vår tur att framföra vårt bidrag, ställde vi oss på scenen och även runt om personerna som satt i aulan och började kasta ut skumtomtar till dem. När vi hade kastat 4 kg skumtomtar på våra skolkamrater, visade vi filmen där vi gjorde äckliga saker med tomtarna. Filmen blev uppskattad (tror jag?), och under den delen där Äma av någon orsak zoomade in mina bröst, hördes busvisslingar i lokalen. Hmpf! Juryn gillade filmen, och speciellt när Lovisa joikade på scenen.
Vi vann tävlingen och fick som pris av KKK (Klasskampskommittén) en tårta på 1 kvadratmeter ungefär. Mumsigt!

åsikter

Jag gillar inte en massa spam-kommentarer, så det kan du ju skippa. Men har du något vettigt att skriva får du gärna göra det. Kommentarer och respons på vad man skriver är trevligt.

Först, ditt namn:
Ska du bli ihågkommen?

Här kan du skriva mailadressen om du vill:


..och här din bloggadress:


Skriv så det ryker!

Trackback
RSS 2.0