klöver

I Linköping har man sedan en tid tillbaka börjat sälja Klöver-mjölk i affärerna. Den är tillverkad av Arla och precis alla "ingredienser" är de samma som i den vanliga mjölken. Vad är det då som gör att den smakar annorlunda?

Hm, tåls att tänka på.
image79   vs. image80

åsikter
Postat av: äma

den har längre hållbarhet också. tror jag.

2007-11-18 @ 19:04:08
Postat av: Anonym

det är längre hållbarhet eftersom den är högpastöriserad - ju högre pastörisering ju mer förstörs av de nyttiga fetterna, enzymerna, antioxidanterna, etc.

2007-11-24 @ 10:03:42
Bloggadress: http://www.tilla.weblogg.se

Jag gillar inte en massa spam-kommentarer, så det kan du ju skippa. Men har du något vettigt att skriva får du gärna göra det. Kommentarer och respons på vad man skriver är trevligt.

Först, ditt namn:
Ska du bli ihågkommen?

Här kan du skriva mailadressen om du vill:


..och här din bloggadress:


Skriv så det ryker!

Trackback
RSS 2.0