demonstration + billigt fika

Två tips för dig som inte har något att göra idag:

  • Gå på demonstration! Östergötland mot rasism arrangerar idag en demonstration mot just rasism. Samling kl 12 på Borggården i Linköping. De har sagt att de vill ha en lugn tillställning , men känner jag AFA rätt, så kommer de vara där och tigga stryk. Lite action är ju kul, eller alltså att man väcker uppmärksamhet bland de som annars inte visste om/brydde sig om rasismen som frodas i vårt län.
  • Fika på IKEA! Jag och Dellie var på IKEA igår, och såg till vår förvåning (och glädje) att de säljer billigt fika där. En stor kanelbulle + så mycket läsk/kaffe du orkar för 5 kr. Supergott var det också, de lyckas verkligen bra med sina kanelbullar. Anledningen till att det är så billigt är att IKEA fyller 30 år, och firar med lite jippon. Till exempel får alla som är födda 1977 (samma år som IKEA skapades) gratis lunch i restaurangen.
image43

åsikter

Jag gillar inte en massa spam-kommentarer, så det kan du ju skippa. Men har du något vettigt att skriva får du gärna göra det. Kommentarer och respons på vad man skriver är trevligt.

Först, ditt namn:
Ska du bli ihågkommen?

Här kan du skriva mailadressen om du vill:


..och här din bloggadress:


Skriv så det ryker!

Trackback
RSS 2.0