Varför gillar alla killar skandinaviska tjejer?

Vad är det som är så speciellt med oss här uppe i Norden? Vi blir ju knappt brunbrända, och de flesta är bara medelmåttligt snygga. Eller?

De grejerna som kan göra tjejerna här uppe snygga är följande:
  • Blont hår
  • Blå ögon
  • Stora bröst
  • Långa ben (?)
  • något mer?
Jag kan inte komma på något mer som kan göra personer härifrån extra snygga. Liksom, skönheten ligger i betraktarens ögon. Det måste vara att de som gillar exempelvis svenska tjejer, är van vid att tjejerna från dennes land ser ut på ett helt annat sätt och därför har "tröttnat" på det utseendet. Varför skulle alla svenska tjejer annars tända på italienska killar så som de gör?

Blond och blåögd i all ära. Men är inte mörkt brunt hår, lite brunbränd hy och mörka ögon+ögonfransar betydligt snyggare? Jag sätter inte kroppsidealet, men skulle gärna ändra på det som råder. Det är förjävligt. Men frågan jag ställde var inte varför skönhetsidealen ser ut som de gör, utan varför alla trånar efter skandinaviska tjejer. Är det någon som vet svaret på den frågan?
image185
Är Disney's Tinkerbell svensk? Hon ser ju iallafall så ut!

åsikter
Postat av: M

jag tycker det är bra att inte alla trånar efter svenskor/skandinavier, dom flesta tycker bäst om dom som ser likadanna ut som sig själv... kineser tycker om kinser osv. läste i en faktabok tidigare att man tycker personer som liknar en själv är snyggast.. om man tex tittar i tidningar när dom haft frågor på stan vilken känd person dom tycker e
snyggast... dom som säger carin da silva, har mörkt hår, är smala, småsöta och har vackra ögon.. fast hon e
typ en snyggare version av dom.. fattar du hur ajg menar?

2008-01-12 @ 14:30:11
Bloggadress: http://mariesmode.blogg.se
Postat av: evelina

hahaja det gör hon. har du rätt i :P

2008-01-12 @ 16:50:15
Bloggadress: http://evelinafredbergs.blogg.se

Jag gillar inte en massa spam-kommentarer, så det kan du ju skippa. Men har du något vettigt att skriva får du gärna göra det. Kommentarer och respons på vad man skriver är trevligt.

Först, ditt namn:
Ska du bli ihågkommen?

Här kan du skriva mailadressen om du vill:


..och här din bloggadress:


Skriv så det ryker!

Trackback
RSS 2.0